Vi utökar säljkåren i Norrland

Elektro Elco AB ingår i koncernen OEM International som är ett av Europas ledande teknikhandelsföretag. Koncernen omsätter SEK 3,1 miljarder och har ca 880 anställda. Elektro Elco AB omsätter ca SEK 260 miljoner och har 70 anställda. Huvudkontoret ligger i Bankeryd och utöver Sverige har vi försäljning i Danmark, Norge och Finland. Det egna varumärket "Hide-a-lite" har en marknadsledande position inom modern belysning

Vill du vara med och driva Hide-a-lite framåt till att bli ett ännu större och starkare varumärke? Nu letar vi efter dig som lockas av att jobba självständigt, med ett starkt team i ryggen, som säljare och representant för Hide-a-lite på distrikt Stockholm.
Dina kunder kommer att vara elgrossister, elinstallatörer och elkonsulter i ditt distrikt, där du kommer att ha stort ansvar för att driva affärer framåt och ta mycket eget ansvar.

Hos oss kommer du ha ansvar för kontakten med våra befintliga kunder i distriktet samt söka nya potentiella kunder. Distrikt Stockholm är överskådligt och resandet kommer oftast vara begränsat till dagtid. Du kommer representera varumärket Hide-a-lite och våra produkter, som ligger i framkant inom belysning, ständigt i utveckling.

Du har dokumenterad försäljningsvana, gärna mot elgrossistbranschen eller mot konsultbranchen, och är lyhörd och duktig på att utveckla och förvalta dina kundrelationer. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är målfokuserad, kommunikativ och strukturerad, samtidigt som du drivs av att göra affärer.

Vi ser gärna att du har en bakgrund inom elteknik, belysning eller motsvarande. Du behöver också ha god datorvana. Tjänstens upplägg kräver att du är en person som trivs med en stor dos frihet under ansvar. I urvalsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är meriterande om du har erfarenheter som säljare med dessa kundgrupper, dock lägger vi stor fokus på rätt perspn då vi anser att det är viktigt.

Är du den vi söker erbjuder vi en spännande och flexibel tjänst i ett tacksamt distrikt, med stora möjligheter att styra över och planera din arbetstid.

Vi kommer att arbeta med urvalet löpande och ber dig därför att skicka in din ansökan snarast möjligt. Tillsättning kan komma att ske innan ansökningstidens utgång. Bifoga endast ditt CV med en kort motivering till varför du söker jobbet.

Ansökan

Din ansökan skickar du till:
Christian Törqvist, Säljledare [email protected]

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att maila eller ringa på 036-290 60 30.
Urval sker löpande men sista ansökningsdag är 2019-05-07. Välkommen med din ansökan!

Detaljer fra et kontor. Den blÄ baggrund er oplyst af Actor Pendant.