Resultat utomhus

Det har nu äntligen blivit dags att få visa er ett slutresultat för att ni ska få en helhetsbild av alla installationer. Återigen, en lyckad ljussättning utomhus är när man kan orientera sig och uppfatta platsen som man ser den dagtid utan att bli bländad. Belyser man träd eller annan växtlighet utanför fönstren får man en vy att njuta av året om, även inifrån.

Vi slår ett extra slag för vår snabbguide för ljussättning utomhus där vi delar med oss av tips och idéer kring hur man kan ljussätta de vanligaste miljöerna.

Milo XL I

Milo XL I monterad på det faluröda garaget intill huset. Armaturen ger en fin ljusbild på fasaden med härlig halogenkänsla.

Läs mer om produkten

Fasadbelysning

Tre st antracitfärgade Milo XL I på varsin sida om garagedörrarna. Armaturen finns även med ljusutsläpp både upp och ner. Vi har samlat alla fasadarmaturer i en guide för bra vägledning i ditt val.

Läs mer om fasadarmaturer

Spot It Multi 7

Spot It Multi 7 har vi placerat runt några utvalda ekar kring huset. 

Läs mer om produkten

Spot It Multi 7

Här ser vi hur Spot It Multi 7 lyser upp eken och dess lövverk. Ljuset framträder ännu mer ju mörkare det blir ute och lyser en bra bit upp på både stam och lövkrona. Läs mer om ljussättning för träd och buskar i vår snabbguide för utomhusarmaturer. Där hittar du fler tips och idéer på hur du lyckas med din ljussättning utomhus!

Ljussättningsguide utomhusDecklight Point

Decklight Point bidrar till att det händer lite mer runt fasaden, utan att ta för stort plats, vilket husägarna önskade. 

Läs mer om utomhusarmaturer

Decklight Point

Det är en dekorativ och tålig IP67-klassad markarmatur med frostat glas för effektfull belysning både inomhus och utomhus.

Läs mer om produkten

Decklight Point Kit

Här på terrassen framför huset. Vackert även tillsammans med kvällssol som också lyser upp fasaden.

Läs mer om produkten