Du som Ljusdesigner intresserar oss!

Elektro Elco AB ingår i koncernen OEM International som är ett av Europas ledande teknikhandelsföretag. Koncernen omsätter SEK 3,1 miljarder och har ca 880 anställda. Elektro Elco AB omsätter drygt SEK 250 miljoner och har 70 anställda. Huvudkontoret ligger i Bankeryd och utöver Sverige har vi försäljning i Danmark, Norge och Finland. Elektro Elco är ett företag i teknikens framkant som utvecklar moderna belysningslösningar under varumärket Hide-a-lite.

 

Som utbildad ljusdesigner med framtidsambitioner har du med all säkerhet ett stort och genuint intresse för ljusplanering och teknik. Du är sannolikt ivrig att omsätta dina tekniska kunskaper i kreativa belysningslösningar. Är du den vi söker tror vi på en ljus framtid tillsammans.

 

Vi söker nu en Ljusdesigner till vårt team. Du kommer arbeta med ljussättning av bl.a. villor, kontor, restauranger, butiker och utomhusmiljöer. Att arbeta i ett högt tempo och samtidigt leverera ljussättningar med noggrannhet till kunder kommer vara en stor del av din vardag. Vi vet att du är rak och ärlig, med en positiv inställning. Att du kommer ha roligt på jobbet, det lovar vi!

 

I vårt lilla team på fyra personer behöver du kunna vara lyhörd och ödmjuk men också ha förmåga att fatta egna beslut. Vi tror att du är en initiativrik person med ett strukturerat arbetssätt. Att be om hjälp när det behövs är inget du har svårt för. Vi värdesätter ditt intresse för styrning och teknik men självklart även ett kreativt tänkande.

 

I ditt arbete kommer du ha kontakt med elektriker, konsulter och arkitekter och arbeta mot marknad i både Sverige, Finland, Norge och Danmark. Ditt arbete sker hela tiden i nära samarbete med säljare, beställare och slutkund. Detta kräver att du har lätt att uttrycka dig i både tal och skrift, på såväl svenska som engelska.

 

Du får gärna:

 

  • ha tidigare erfarenhet av liknande arbete
  • vara en fena på Dialux 4 / Dialux Evo
  • ha erfarenhet av Auto CAD och Adobe programmen inDesign och Illustrator
  • överraska oss med andra talanger som vi kan tänkas ha nytta av

Tjänsten utgör en heltidsanställning med placering på vårt huvudkontor i Bankeryd.
Tillträde enl. överenskommelse, tidigast 2019-08-12.

Sista ansökningsdag: 2019-06-21, urval sker löpande

Ansökan

Maila din ansökan till:
[email protected]
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Kreativ Chef Ljusdesign Ida Raymondson 036-290 60 22
www.hidealite.se

Detaljer fra et kontor. Den blå bakgrunnen er opplyst av Actor Pendant.