Du som Ljusdesigner intresserar oss!

Som utbildad ljusdesigner med framtidsambitioner har du med all säkerhet ett stort och genuint intresse för ljusplanering och teknik. Du är sannolikt ivrig att omsätta dina tekniska kunskaper i kreativa belysningslösningar. Är du den vikarie vi söker tror vi på en ljus framtid tillsammans.

Vi söker nu en vikarierande Ljusdesigner till vårt team. Som Ljusdesigner på Elektro Elco är uppdraget att ge ljussättningshjälp och kunskap om ljus till våra kunder utifrån deras olika behov. Arbetet sker i nära samarbete med kunder och säljare i både Sverige och exportländer, under varumärket Hide-a-lite.

Du kommer arbeta med ljussättning av bl.a. industrier, kontor, restauranger, butiker, hotell, villor och utomhusmiljöer. Att arbeta i ett högt tempo och samtidigt leverera ljussättningar med noggrannhet till kunder kommer vara en stor del av din vardag. Vi vet att du är rak och ärlig, med en positiv inställning. Att du kommer ha roligt på jobbet, det lovar vi!

I vårt team på fem personer behöver du kunna vara lyhörd och ödmjuk men också ha förmåga att fatta egna beslut. Vi tror att du är en initiativrik person med ett strukturerat arbetssätt. Att be om hjälp när det behövs är inget du har svårt för. Vi värdesätter ditt intresse för styrning och teknik men självklart även ett kreativt tänkande.

I ditt arbete kommer du ha kontakt med elektriker, konsulter och arkitekter samt arbeta mot marknad i både Sverige, Finland, Norge och Danmark. Ditt arbete sker hela tiden i nära samarbete med säljare, beställare och ibland också slutkund. Detta kräver att du har lätt att uttrycka dig i både tal och skrift, på såväl svenska som engelska.

Du får gärna:
- ha tidigare erfarenhet av liknande arbete
- vara en fena på Dialux 4 / Dialux Evo
- ha erfarenhet av Auto CAD och Adobe programmen inDesign och Illustrator
- överraska oss med andra talanger som vi kan tänkas ha nytta av

Elektro Elco ingår i koncernen OEM International som är ett av Europas ledande teknikhandelsföretag. Koncernen omsätter ca 3,3 miljarder SEK och har ca 880 anställda. Elektro Elco AB omsätter ca 290 miljoner och har ca 80 anställda. Huvudkontoret ligger i Bankeryd med säljkontor runt om i landet. Elektro Elco är ett företag i teknikens framkant som utvecklar moderna belysningslösningar under varumärket Hide-a-lite.

Tjänsten utgör en tidsbegränsad heltidsanställning under minst ett år, med goda möjligheter till förlängning. Placering på vårt huvudkontor i Bankeryd. Tillträde enl. överenskommelse, helst så snart som möjligt.

Maila din ansökan till:
[email protected]
Sista ansökningsdag: 2021-02-17, urval sker löpande
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Kreativ Chef Ljusdesign Ida Raymondson 036-290 60 22

Details from an office. The blue background is lit up by Actor Pendant.